Njut av hemmaspa

Att åka på spa en hel dag eller en helg kostar en hel del med pengar, speciellt om du vill göra det ofta. För att du ska kunna njuta av spa ofta kan du göra ett eget hemmaspa. När du fixar ditt eget spa kan du göra flera olika behandlingar. Du kan göra allt från tandblekning hemma i badrummet till ansiktsmask och hårinpackning. Att bleka tänderna hemma är effektivt, lätt att göra och är prisvärt. Om du har missfärgningar på dina tänder är en tandblekning en bra idé att göra för att få tillbaka tändernas vita färg. Tänderna kommer att glänsa tillsammans med ditt hår och hy. Du kommer att bli som en ny människa varje gång du besökt ditt eget spa.

Bunkra upp med bra produkter

För att ditt spa ska bli bra är det viktigt att du planerar och köper de produkter som du behöver. Att ha en morgonrock, tofflor, doftljus, lite frukt och en termos med te eller någon annan dryck kan vara trevligt. Produkter som du kan satsa på tandblekningsset, ansiktsrengöring, ansiktsmask, hårinpackning, kroppsskrubb, kroppslotion och allt du behöver för att göra en härlig pedikyr. Lägg lite extra fokus på ansiktet som ofta behöver extra kärlek. För att stunden ska bli bra kan du lägga fram allt som du ska använda innan det är dags.

Stäng ute omvärlden

Målet med ett hemmaspa är att du för en stund kan stänga ute omvärlden och lägga fullt fokus på dig själv. Stäng av mobilen och lämna den helst utanför badrummet. Att göra ett spa hemma med jämna mellanrum kan ha god effekt på din hälsa, både den inre och yttre. Du ger hela din kropp den kärlek och omvårdnad som den förtjänar. Om du är stressad i vardagen är detta ett utmärkt alternativ för att komma ner i varv. Ett tips är att du innan ska kliva in i ditt eget hemmaspa tar en promenad eller gör en annan fysisk aktivitet utomhus för att få rensa tankarna ordentligt och bli lite extra avslappnad i kroppen.