Dags att fylla på vinkylen

Eftersom många dricker vin varje helg så kommer vinet så småningom att ta slut. Är du en person som gärna dricker ett eller flera glas kan det vara en bra idé att fylla på med vin så du har när du blir sugen på vin nästa gång.

Köp vin online

Om du inte orkar bege dig till Systembolaget kan du köpa vin på Vinoteket som är en webbshop. Tänk på att du behöver vara minst 18 år för att dricka vin och över 20 för att köpa. Dessa regler gäller även för dig som ska handla på nätet. Men så länge som du har åldern inne har du stora möjligheter att hitta bra viner på nätet. Oavsett vilken typ av vin som du föredrar så finns det massor att välja bland. Det finns till exempel mousserande vin om det är den vinsort du gillar bäst. Du hittar även rosé, vitt och rött vin. Förutom att du kan välja mellan olika sorters vin kommer de även i olika prisklasser. Du kan även köpa hem vinpaket där flera olika viner ingår i ett och samma paket om du själv inte har tid eller ork att läsa på om olika viner.

Ett annat sätt att hitta vin som du gillar är att kategorisera sortimentet efter typ av vin, till exempel cava eller land, till exempel Italien. Du kan även sortera efter vilka egenskaper du gillar bäst eller vad du planerar att äta till. Gillar du till exempel fruktiga viner så finns det.